Voor preventieadviseurs is voedselveiligheid soms een ver-van-mijn-bed-show. Nochtans hebben je onderneming, medewerkers, klanten, bewoners alle baat bij een (gezonde) maaltijd zonder onplezierige gevolgen.
Soms gaat het toch ergens mis. Maar niet bij jou: stap na deze sessie met zelfvertrouwen de keuken binnen en inventariseer en analyseer mogelijke mistoestanden op een efficiënte manier.
Spreker
Andere infosessies 14u30-15u45
- IS 4.1 – Intern noodplan: hoe begin je eraan?
- IS 4.2 – Sloop- en asbestwerkzaamheden
- IS 4.3 – Een geïntegreerde wellbeing approach: feelgreat@proximus
- IS 4.4 – Stofvrij werken
- IS 4.5 – Werken met derden: impact op aansprakelijkheid
- IS 4.6 – Bevlogen in het leven, bevlogen aan het werk
- IS 4.7 – Veilig functioneel testen van machines en installaties
- IS 4.8 – Welzijn in internationale context
- IS 4.9 – Scan je voedselveiligheid
- IS 4.10 – Positieve psychologie aan het werk