Dirk Denoyelle

Dirk Denoyelle

Functie

Dirk Denoyelle moet een van de meest bizarre individuen zijn die in Europa rondlopen.

Hij is “LEGO Certified Professional” (en daarvan zijn er wereldwijd maar een handvol van!). Met zijn bedrijf Amazings  maakte hij kunstwerken met LEGO stenen voor klanten op elk continent. Zijn teambuildings met het bekende Deense steentje brachten hem al zowat in elk Europees land, zowel voor kleine kmo’s als voor de grote jongens.

Dirk is daarnaast al bijna 30 jaar een veelgevraagd cabaretier, vooral in het bedrijfsleven en op conferenties. Verder liefhebbert Dirk ook nog met talen: Nederlands, uiteraard, maar ook Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens … het kan allemaal. En o ja, de man kan ook nog zingen. Met als toetje het feit dat hij stemmen imiteert als geen ander: van Iglesias tot Robbie Williams, van Brel tot Clouseau.

Kortom, als je weet dat hij ingenieur van opleiding is, is bovenstaande niet vreemd. Zijn brede talentenpakket resulteerde in een veelzijdige carrière, waarin verandering – gewilde én ongewilde – een constante is. Vandaar de titel van zijn motivational speech: A Journey of Change.

Sessie(s) van deze spreker:

Andere sprekers