Prijzen

Standaard prijzen

Deelname donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei 2024 € 800
Deelname donderdag 23 mei 2024 € 484
Deelname vrijdag 24 mei 2024 € 428
Overnachting met ontbijt € 76
Plenaire avondsessie + diner donderdag € 122

Korting oud-cursisten

Cursisten en oud-cursisten (nl. N2, N3, TMB, Manager PSR en Navorming 2022) van het Veiligheidsinstituut krijgen 10% korting op de deelnameprijs voor een of twee dagen (korting niet geldig op overnachting of Plenaire avondsessie apart).

Extra

KMO’s kunnen voor de Navorming een tussenkomst aanvragen via de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be).
Als onderdeel van de AP Hogeschool zijn alle opleidingen van het Veiligheidsinstituut erkend i.f.v. de KMO-portefeuille. Het registratienummer is DV.O232895. Hou er rekening mee dat je de aanvraag moet indienen binnen de 14 dagen na de start van de studiedag.

Facturatie

We versturen onze factuur elektronisch, eind april-begin mei. Werkt je firma met bestelbons, vermeld het bestelbonnummer bij de inschrijving of stuur het ons na.
Je kunt de bestelbon ook mailen naar opleidingen.veiligheidsinstituut@ap.be.

Annuleren en wijzigen

Na inschrijving heb je 14 kalenderdagen de tijd om kosteloos te annuleren. Dit moet steeds schriftelijk gebeuren: opleidingen.veiligheidsinstituut@ap.be. Bij een annulering die ons later bereikt, blijft de deelnamekost volledig verschuldigd. Er kan altijd een vervanger de gereserveerde plaats innemen. We aanvaarden echter geen wijzigingen of vragen tot annulatie na 20 mei.

Wil je je programma wijzigen, dan kan dat op voorwaarde dat er vrije plaatsen zijn in de nieuwe sessie(s) die je kiest. Ook hierbij geldt de termijn van 14 kalenderdagen na inschrijving. Je inschrijving zal dan gratis geannuleerd worden, en we vragen je om zelf een nieuwe inschrijving te doen.