Prijzen

Deelnameprijs

Standaard prijzen

 

Deelname donderdag 16 mei en vrijdag 17 december 2021 € 755
Deelname donderdag 16 december 2021 € 455
Deelname vrijdag 17 december 2021 € 400
Overnachting met ontbijt € 65
Plenaire avondsessie + diner donderdag € 112

Korting oud-cursisten

Cursisten en oud-cursisten (nl. N2, N3, TMB, Meer Impact en Navorming 2019) van het Veiligheidsinstituut krijgen 25% korting op de deelnameprijs voor een of twee dagen (korting niet geldig op overnachting of Plenaire avondsessie apart).

Extra

KMO’s kunnen voor de Navorming een tussenkomst aanvragen via de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be).
OAls onderdeel van de AP Hogeschool zijn alle opleidingen van het Veiligheidsinstituut erkend i.f.v. de KMO-portefeuille. Het registratienummer is DV.O232895. Hou er rekening mee dat je de aanvraag moet indienen binnen de 14 dagen na de start van de studiedag.

Facturatie

We versturen onze factuur begin november. Werkt je firma met bestelbons, vermeld het bestelbonnummer bij de inschrijving of stuur het ons na.
Je kunt de bestelbon ook mailen naar opleidingen.veiligheidsinstituut@ap.be.

Annuleren en wijzigen

Na inschrijving heb je 14 kalenderdagen de tijd om kostenloos te annuleren. Dit moet steeds schriftelijk gebeuren: opleidingen.veiligheidsinstituut@ap.be. Bij een annulering die ons later bereikt, blijft de deelnamekost volledig verschuldigd. Er kan altijd een vervanger de gereserveerde plaats innemen.

Wil je je programma wijzigen, dan kan dat op voorwaarde dat er vrije plaatsen zijn in de nieuwe sessie(s) die je kiest. Ook hierbij geldt de termijn van 14 kalenderdagen na inschrijving. Je inschrijving zal dan gratis geannuleerd worden, en we vragen je om zelf een nieuwe inschrijving te doen.