Prijzen

Deelnameprijs

Standaard prijzen

 

Deelname donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei 2020 € 740
Deelname donderdag 14 mei 2020 € 445
Deelname vrijdag 15 mei 2020 € 390
Overnachting met ontbijt € 60
Fly-in woensdagavond met overnachting Gratis
Plenaire avondsessie + barbecue donderdag € 110

Korting oud-cursisten

Cursisten en oud-cursisten (nl. N2, N3, TMB, Meer Impact en Navorming 2019) van het PVI krijgen 25% korting op de deelnameprijs voor een of twee dagen (korting niet geldig op overnachting of Plenaire avondsessie apart).

Extra

KMO’s kunnen voor de Navorming een tussenkomst aanvragen via de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be).
Ons erkenningsnummer is  DV.O110500. Hou er rekening mee dat je de aanvraag moet indienen binnen de 14 dagen na de start van de studiedag.

Facturatie

Hou er rekening mee dat je binnen 10 à 14 dagen na inschrijving een factuur ontvangt. Werkt je firma met bestelbons, vermeld het bestelbonnummer bij de inschrijving!
Je kunt de bestelbon ook mailen naar navorming.pvi@provincieantwerpen.be.

Annuleren en wijzigen

Na inschrijving heb je 14 kalenderdagen de tijd om kostenloos te annuleren. Dit moet steeds schriftelijk gebeuren: navorming.pvi@provincieantwerpen.be. Bij een annulering die ons later bereikt, blijft de deelnamekost volledig verschuldigd. Er kan altijd een vervanger de gereserveerde plaats innemen.

Wil je je programma wijzigen, dan kan dat op voorwaarde dat er vrije plaatsen zijn in de nieuwe sessie(s) die je kiest. Ook hierbij geldt de termijn van 14 kalenderdagen na inschrijving. Je inschrijving zal dan gratis geannuleerd worden, en we vragen je om zelf een nieuwe inschrijving te doen.